Wie is Sillie boetiek?

Hoihoi!

Mijn naam is Emma, een jonge ondernemer geboren en getogen in Sint-Andries. 
Al van kleins af ben ik gepassioneerd door mode en alles wat er mee te maken heeft. Zo heb ik tijdens mijn tienerjaren reeds een opleiding naai-en snit gevolgd.
Na mijn middelbare school koos ik voor een bachelor in de orthopedagoge, maar na anderhalf jaar in het werkveld, werd het verlangen om mij opnieuw met fashion bezig te houden, steeds groter.
Begin 2021 waagde ik uiteindelijk de sprong en opende ik mijn eigen kledingswinkel voor dames in centrum Brugge.

Passie & liefde

Sillie is gegroeid uit een verlangen naar nieuw leven in Brugge.

Wanneer ik zelf ging shoppen in Brugge, vond ik het spijtig dat 99% van de winkels ketens waren. Iedereen ging naar dezelfde winkels en droeg dezelfde kleding. Ik verlangde naar iets anders, iets unieks en persoonlijks. Daarom zocht ik een mix van betaalbare, tijdloze en tegelijkertijd eigentijdse merken waar ik steeds mijn favoriete stuks uitpik.

Gezellig & huiselijk

Ik heb veel aandacht besteed aan het gevoel dat klanten krijgen in de winkel. Een huiselijke sfeer, gezelligheid en een warm welkom waren voor mij essentieel. Shoppen gaat immers om meer dan enkel kleding, niet? Bij Sillie kun je er dus van uitgaan dat je een persoonlijke shopervaring krijgt met de nodige fashiontips en tricks er zo bij! Ik ontvang en help jullie met veel plezier in mijn kledingswinkel hier in het hartje van Brugge.

Jij en ik

Wat ik het liefste doe is voor iedere persoon dié kledingstukken uitpikken waar zij zich helemaal zichzelf in voelen.
Daarom richt ik mij bij het uitkiezen van de collecties tot een breed publiek. Mama en dochter kunnen bij wijze van spreken met dezelfde outfit buiten stappen!
Sinds kort hebben we ook kledingstukken voor dames met een maatje meer. We willen dat iedere dame bij Sillie terecht kan om die unieke kledingstukken te kunnen kopen.