Hoe kun je een sjaal dragen?

Hoe kun je een sjaal dragen?

Slechts 1 sjaaltje en ongelooflijk veel mogelijkheden om jouw outfit op te pimpen! Wij zetten ze voor jullie op een rijtje. 

 

Een ideale riem

Een silk scarf is klein en fijn. Ideaal om als riem te dragen! Je kunt het zeer gemakkelijk en snel aan je
broek vastmaken net zoals je een echte riem zou
dragen. Eénmaal je hem bevestigd hebt, sluit je het sjaaltje vooraan met een simpele knoop of strik en je
bent meteen good to go! Test jij het eens uit?
 

 

Pimp je handtas

Je kunt ook opteren om het sjaaltje als accessoires te dragen bij je handtas. Heb jij een neutrale handtas of een handtas die je niet meer zoveel aanspreekt als toen je hem kocht? Het ideale project om mee aan de slag te gaan! Je wordt voor heel even de ontwerper van je eigen handtas. Kies je voor een strik of weef je hem tussen de ketting aan jouw tasje? Jij beslist helemaal zelf. Pimpen maar! 

 

 

 

Haaraccessoires uittesten

 

Zit jij soms letterlijk met je handen in je haren en heb je even geen inspiratie meer voor een leuke hairstyle? Of draag jij elke dag je haren in een staart? Dan is deze tip er eentje voor jou! Onze sjaaltjes zijn zeer fijn en je kunt ze snel en gemakkelijk vastmaken aan je elastiek. Je kunt gemakkelijk spelen met de lengtes en de stijl die jou het meeste aanspreekt. Een klein detail, maar een leuk resultaat!

 

 

Een extra touch

Om af te sluiten tonen we je hoe leuk deze sjaaltjes ook kunnen zijn om je outfit te pimpen. Ze geven net die extra touch die je zocht! Je kunt ze rond je nek dragen en met een klein knoopje blijven ze de hele dag goed zitten. Ben jij al fan van de silk scarf?

 

 

Sillie boetiek