Wat heeft jouw basisgarderobe écht nodig?

Naadloze en huidkleurige ondergoed

Een huidkleurige bh met een witte achtergrond

Je vindt het perfecte bloesje of krijgt een instant crush op een nieuwe outfit. Geweldig, niet? Tot je plots merkt dat jouw bh zichtbaar is. Heel erg vervelend, maar gelukkig snel op te lossen met een huidkleurige bh. Dit is dan ook meteen het eerste basiskledingstuk voor in jouw kledingkast! Je vindt ze tegenwoordig in alle maten en modellen en ze verkleuren niet. Ideaal om onder jouw lichtere kledingstukken te dragen.

 

4 naadloze onderbroeken in verschillende tinten.Daarnaast kun je je garderobe ook aanvullen met een naadloze en huidkleurige onderbroek. Denk maar aan een spannende broek of rok die je als gegoten zit, maar dan zie je plots de naad van je onderbroek verschijnen. Niets vervelender dan dit probleem, maar je bent niet alleen! Dit komt vaker voor dan je denkt en is gelukkig snel en gemakkelijk op te lossen met een naadloze onderbroek. Deze onderbroeken zijn glad en voelen niet alleen als een tweede huid aan. Ze zijn ook onzichtbaar onder je kleding!

Net zoals de huidkleurige bh, zijn ze ideaal om onder een witte broek, kleed of rok te dragen!

De voordelen van een huidkleurig of onderkleed

Een huidkleurig onderkleed met fijne bandjes op model.

Ten slotte sluiten we af met huidkleurige onderkleedjes. Deze kledingstukken draag je onder een kleed in een lichte kleur, neem nu een wit kleed in een lichte stof. Hieronder kun je huidkleurig ondergoed dragen, maar misschien voelt dit voor jou niet als voldoende aan. Je kunt in dit geval opteren voor een topje of een kleedje in huidskleur. Kies je voor een kleed let dan wel op dat je een losser kleed draagt.

Spannende jurken kunnen namelijk omhoog kruipen en hierdoor ongemakkelijk aanvoelen. Een kleed dat wat losser zit, zal mooi op zijn plaats blijven waardoor je amper zal merken dat je deze aanhebt! 

Waarom geen wit ondergoed, maar huidkleurig ondergoed?

Twee huidkleurige topjes met fijne bandjes op een witte achtergrond.

 

Dit is een terechte en veelgestelde vraag, waar wij jullie snel het antwoord op kunnen geven. Wit is het kleur waar heel wat mensen snel aan gaan denken en naar grijpen, maar let op. Een wit topje kun je zien onder witte kledingstukken als ze niet 100% hetzelfde witte kleur hebben. Bij een huidkleurige top zul je niet op dit probleem botsen. Daarnaast kunnen witte kledingstukken ook snel verkleuren terwijl een top in huidkleur niet verkleurt. 

 

 

Sprak dit blogbericht jou aan en ben je benieuwd naar onze andere fashiontips? Klik dan hier om ook onze andere berichten te lezen.

Sillie boetiek